zondag 29 april 2012

Cupcakes

Zaterdagavond cupcake knutsel avond ;) . ze zijn een beetje aan de grote kant voor cupcakes maar gewoon Te leuk om niet te gebruiken in mijn toekomstige lekkernijenwinkeltje, ik heb ook alvast engelse dropjes en spekjes gemaakt. (die foto's volgen nog)


donderdag 26 april 2012

Veranda


Ik ben aan het "veranda klus projekt" begonnen ....wat een schilderwerk zeg ! Hieronder zie je een deel ervan en elk onderdeel heeft minimaal 3 lagen nodig (grondverf, acrylverf en vernis) Er zijn ook nog + 100 spijltjes te doen maar ik denk dat het slim is om die pas te doen als het hekwerk in elkaar zit.






zondag 22 april 2012

Hobbybeurs aankopen

Gisteren naar de hobbybeurs in Alkmaar geweest en daar weer hele leuke spulletjes gekocht  en gekregen van mijn lieve man (alvast voor mijn verjaardag) ook heeft mijn lieve vriendinnetje Anna alvast verjaardagskadootjes (!) voor mij gekocht dus ik kan weer heel lang aan de knutsel/bouw.
Hier een foto:

zaterdag 14 april 2012

maandag 9 april 2012

Hanger

Dit is de hartjeshanger die Anna en ik gemaakt hebben van een workshopje :

dinsdag 3 april 2012

Kruidenhoekje

Dit is m'n kruidenhoekje zoals hij er nu voor staat , ik heb het open raam eruit moeten halen omdat ik zo slim (!!) was geweest om hem in het kozijn te plakken ....niks open raam hij bleef mooi dicht :) ...dus heb ik een nieuw raam gemaakt die wel open kan want dat ziet er toch leuker uit.

Vloerbedekking

Ik heb zojuist eindelijk eens vloerbedekking gelegd in de slaapkamer zodat ik daar verder kan gaan met meubeltjes voor te maken zoals de kast op foto 2 ...daar komen nog deurtjes voor en hij moet nog afgewerkt worden maar het ging even om een beetje aankleding in de kamer.

maandag 2 april 2012

Dienblad 2

Ik vind workshopjes superleuk om te doen dus hier weer iets wat ik gefreubeld  heb:

zondag 1 april 2012

Kruidentuintje

Het vervolg van het kruidenhoekje en de foto's zoals hij er nu bij staat, de buitenmuren zijn voorzien van beton en de sierrandjes zijn aangebracht.